Hozzávalók:
1 kg sertés oldalas
só
bors
ételízesítő
3 fej vöröshagyma
6 gerezd fokhagyma
1 paprika
1 paradicsom
olaj
Íme egy kis hazai kaja, ne csak salátás könnyű vacsik legyenek. A történet egyszerű, a sült oldalas nem egy bonyolult dolog, egyedül a sütési idő ami kicsit elgondolkodtató egy szimpla vacsi esetében. Bár minden attól függ ki mikor szeret vacsizni...
A húst megmosom, ha kell még darabolom őket majd egy tepsibe helyezem őket sorba. Megszórom sóval, borssal, ételízesítővel, rákarikázom a hagymát, rádobom a fokhagymát, a paradicsomot és a paprikát. Meglocsolom alaposan olajjal, és jöhet egy pohár víz. Kb. 200 C-on alufólia alatt 1 órán át sütöm, ekkor megnézem villával hogy puha-e, ha igen, akkor fóliát levesszük és pirosra sütjük kb. még 20 perc alatt.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése