Helló Mindenki!


Ez egy gasztroblog, ahol különböző stílusú egyszerű és gyors recepteket találtok. Könnyű megoldások a mindennapokra.


Bartháné Csókási Edit


2014. december 4., csütörtök

Mézes-mustáros csirkeszárnyak

Hozzávalók:
1 kg csirkeszárny
3 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál mustár
2 evőkanál méz
só, bors

                                         (nagyobb képért katt)

A csirkeszárnyakat megmosom, majd darabolom a hajlatoknál. Ízlés szerint, de én a szárnyvégeket nem szoktam felhasználni, jól járnak vele a cicáim. Az olívát a mustárral és a mézzel jól összekeverem, fűszerezem, majd ebbe a csirkedarabokat jól megforgatom és egy tepsibe helyezem őket. Ott még kevés borsot őrlök rá, majd alufóliával lefedve 30 percig 200 fokon sütöm őket. Ekkor leveszem az alufóliát és pár perc alatt légkeveréssel pirosra sütöm őket. Sült krumpli és bármilyen saláta kiváló mellé. 
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése