10 db tojás
5-6 evőkanál majonéz
1 evőkanál mustár
2 evőkanál tejföl
só
Nálam a kaszinótojás minden szilveszterkor fix dolog. Most is készült, igaz picit idétlenek lettek, de annál finomabbak, és mókás szilveszterre utalnak.
Nemes egyszerűséggel megmosom, majd bőven sós vízben megfőzöm a tojásokat. Kb. forrástól számított 6 percig főzöm, majd leöntöm a forró vizet és hidegre cserélem, hogy hűljön. Ezután megpucolom, és hosszában kettévágom őket. Kiszedem a sárgáját és egy külön tálba gyűjtöm. Villával összetöröm, majd hozzáadom a tejfölt, majonézt, mustárt, és ízlés szerint ízesítem. Végül visszatöltöm a tojásokba a krémet és ha van otthon akármilyen sonka, akkor a maradék krémet felhasználva sonkatekercseket is készíthetünk.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése