Hozzávalók:
1 db csülök
1 kg burgonya
olaj
só
bors
majoranna
tárkony
2 evőkanál mustár
kb. 8 db kisebb fej vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
A csülköt megmosom, sőt, ha van idő hadd ázzon egy ideig hideg vízben. Ezután besózom, tepsibe teszem, megszórom borssal, alaposan majorannával, bekenem mustárral. Lehet kevés tárkonnyal is turbózni, és rádobjuk a fokhagymákat. Meglocsoljuk olajjal, felöntjük 2 pohár vízzel. Tepsiben alufólia alatt puhulásig sütjük, időnként megnézve, meglocsolva saját levével. Kb. 2 de inkább 3 óra alatt sül meg teljesen. Ha úgy látjuk már elég puha és átsült rádobjuk a kockára vágott krumplit és a vöröshagymát. Addig sütjük tovább míg minden meg nem puhul.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése