(nagyobb képért katt)
Hozzávalók:
40 dkg csirkemell
1 kg sütni való burgonya
1 fej vöröshagyma
1 fej lilahagyma
3-4 gerezd fokhagyma
Konzerv kukorica
4 db paradicsom
Lilakáposzta
Fehérkáposzta
Kígyóuborka
Só
Bors
Öntet: natúr joghurt, fokhagyma, só
A vöröshagymát meghámozzuk, majd apróra vágva kevés olívaolajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a megmosott, kockára vágott csirkemellet. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, majd fedő alatt puhára sütjük. Ha megpuhult levesszük a fedőt, és így pirosra pirítjuk.
Közben a burgonyát megsütjük, és megmossuk, felszeleteljük a zöldségeket.
Az öntethez a fokhagymát összetörjük, sózzuk, és összekavarjuk a joghurttal.
Jó étvágyat!
40 dkg csirkemell
1 kg sütni való burgonya
1 fej vöröshagyma
1 fej lilahagyma
3-4 gerezd fokhagyma
Konzerv kukorica
4 db paradicsom
Lilakáposzta
Fehérkáposzta
Kígyóuborka
Só
Bors
Öntet: natúr joghurt, fokhagyma, só
A vöröshagymát meghámozzuk, majd apróra vágva kevés olívaolajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a megmosott, kockára vágott csirkemellet. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, majd fedő alatt puhára sütjük. Ha megpuhult levesszük a fedőt, és így pirosra pirítjuk.
Közben a burgonyát megsütjük, és megmossuk, felszeleteljük a zöldségeket.
Az öntethez a fokhagymát összetörjük, sózzuk, és összekavarjuk a joghurttal.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése