Helló Mindenki!


Ez egy gasztroblog, ahol különböző stílusú egyszerű és gyors recepteket találtok. Könnyű megoldások a mindennapokra.


Bartháné Csókási Edit


2014. március 24., hétfő

Sajtkrémes tészta virslivel és kukoricával

Hozzávalók:
30 dkg tészta
1 csomag füstölt virsli
fél doboz kukorica
1 db tömlős sajtkrém
olívaolaj




(nagyobb képért katt)


Először is felteszek vizet a tésztának. Ha felforrt beleteszem a tésztát, fél kanál sóval főni. Kevés olívaolajon kevés borssal, pici sóval megpirítom a felkarikázott virslit. Jelen esetben én felturbóztam egy kevés napraforgó és lenmaggal, de kiváló hozzá a szezámmag is, és nagyon egészségesek is. Ha összepirultak hozzáadjuk a sajtkrémet, és lassú tűzön óvatosan kevergetjük, míg fel nem lazul. Ha nagyon sűrű még kevés olívaolajjal lazíthatunk rajta. Végül hozzáadjuk a közben megfőtt és leszűrt tésztát.Könnyű, de laktató finomság, ami bármikor bármivel variálható, például újhagymával is fel lehet turbózni, amit a végén szoktam hozzákeverni.

Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése