Hozzávalók:
30 dkg tészta
1 csomag füstölt virsli
fél doboz kukorica
1 db tömlős sajtkrém
olívaolaj
(nagyobb képért katt)
Először is felteszek vizet a tésztának. Ha felforrt beleteszem a tésztát, fél kanál sóval főni. Kevés olívaolajon kevés borssal, pici sóval megpirítom a felkarikázott virslit. Jelen esetben én felturbóztam egy kevés napraforgó és lenmaggal, de kiváló hozzá a szezámmag is, és nagyon egészségesek is. Ha összepirultak hozzáadjuk a sajtkrémet, és lassú tűzön óvatosan kevergetjük, míg fel nem lazul. Ha nagyon sűrű még kevés olívaolajjal lazíthatunk rajta. Végül hozzáadjuk a közben megfőtt és leszűrt tésztát.Könnyű, de laktató finomság, ami bármikor bármivel variálható, például újhagymával is fel lehet turbózni, amit a végén szoktam hozzákeverni.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése