Helló Mindenki!


Ez egy gasztroblog, ahol különböző stílusú egyszerű és gyors recepteket találtok. Könnyű megoldások a mindennapokra.


Bartháné Csókási Edit


2012. szeptember 27., csütörtök

Tejszínes csirkés farfalle - olívával

Hozzávalók:
40 dkg csirkemell
2 dl tejszín
2 ek. teavaj/olívaolaj
25 dkg farfalle
10 szem olívabogyó

bors



A vajat felteszem olvadni, majd beledobom az apró kockákra vágott csirkemellet. Sózom, borsozom, és jól lefedve hagyom pár percig. Néha rá kell nézni, nehogy kevés legyen a zsiradék, de általában annyi víz kifő a húsból hogy ne égjen oda. Ha úgy látjuk, kevés vizet öntünk alá. Kb. 15-20 perc alatt puhára sütjük a husit, rádobjuk a vékonyra szeletelt olívát és végül ráöntjük a tejszínt, újraforráskor kikapcsoljuk alatta a gázt. A farfallét sós vízben kifőzzük, és lehet tálalni. 
Jó étvágyat!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése