Helló Mindenki!


Ez egy gasztroblog, ahol különböző stílusú egyszerű és gyors recepteket találtok. Könnyű megoldások a mindennapokra.


Bartháné Csókási Edit


2012. augusztus 16., csütörtök

Paradicsomleves



A legfinomabb dolgok friss alapanyagokból készülnek, azonban ez az oldal a gyorsan elkészíthető ételekről szól, így a paradicsomleves most kiváló magyar konzerv paradicsomból készül.



Kell hozzá:



- 4 dl víz
- 1 leveskocka
- 1 csokor petrezselyem
- fehérbors
- bazsalikom
- só
- 2 kávéskanál cukor
- levestészta




A vizet felteszem főni, beledobom a leveskockát, hozzáadom a paradicsompürét, csomómentesre keverem. Majd a borsot, az apróra vágott petrezselymet és bazsalikomot, sót, cukrot. Amikor ismét felforrt, jöhet a tészta is. Nagyon egyszerű és nagyon finom! Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése