Helló Mindenki!


Ez egy gasztroblog, ahol különböző stílusú egyszerű és gyors recepteket találtok. Könnyű megoldások a mindennapokra.


Bartháné Csókási Edit


2015. július 23., csütörtök

Padlizsánkarika fetával, szalámival és paradicsommal

Hozzávalók:

1 db padlizsán
1 csomag fetasajt
10 szelet szalámi karika
2 db paradicsom
olívaolaj

bazsalikom




A padlizsán nagy sztár nyáron, sokan szeretik rántva vagy pörköltnek vagy krémnek. Nekem személy szerint idén ez a megoldás jött be leginkább, nagyon hamar elkészíthető. :)
A padlizsánt alaposan megmosom, kb fél centi vastag karikákra szeletelem és egy tepsibe pakolom őket. Minden karikára teszek fél szelet szalámit, erre egy darabka fetasajtot és végül paradicsomot. Sózzuk, meglocsoljuk olívával és ha van otthon kevés bazsalikommal színesíthetjük az ízvilágot. 200 fokon 10-15 perc alatt készre sütjük.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése