6 db közepes méretű paradicsom
1 db Cottage cheese, esetleg túró
kakukkfű
petrezselyem
(nagyobb képért katt)
A paradicsom önmagában is csodabogyónak számít, édes, zamatos, főleg ha sikerül ilyenkor télen jót kapnunk. Arra ügyelhetünk, hogy a boltban, piacon a jó erős pirosabb paradicsomot válasszuk, és nem tesszük be a hűtőbe, mert akkor a hideg miatt még halványabb lesz. Ha szeretitek a túrót, akkor a cottage cheese se lesz rossz élmény. Ma már kb. minden boltban kapható, olyan mint túrót és natúr joghurtot kevertünk volna össze. Ennyire nagyszerű történetet nem minden nap eszünk :)
Nos, megmossuk a paradicsomot, levágjuk a kalapját, egy éles késsel finommal körbe vágjuk a belsejét hogy egy kanállal ki tudjuk szedni a magvait.
A cottage cheeset ízesítjük a kakukkfűvel és a finomra vágott petrezselyemmel, és belekanalazzuk a paradicsomokba.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése