Helló Mindenki!


Ez egy gasztroblog, ahol különböző stílusú egyszerű és gyors recepteket találtok. Könnyű megoldások a mindennapokra.


Bartháné Csókási Edit


2015. január 28., szerda

Töltött paradicsom

Hozzávalók:

6 db közepes méretű paradicsom
1 db Cottage cheese, esetleg túró
kakukkfű
petrezselyem

(nagyobb képért katt)

A paradicsom önmagában is csodabogyónak számít, édes, zamatos, főleg ha sikerül ilyenkor télen jót kapnunk. Arra ügyelhetünk, hogy a boltban, piacon a jó erős pirosabb paradicsomot válasszuk, és nem tesszük be a hűtőbe, mert akkor a hideg miatt még halványabb lesz. Ha szeretitek a túrót, akkor a cottage cheese se lesz rossz élmény. Ma már kb. minden boltban kapható, olyan mint túrót és natúr joghurtot kevertünk volna össze. Ennyire nagyszerű történetet nem minden nap eszünk :)
Nos, megmossuk a paradicsomot, levágjuk a kalapját, egy éles késsel finommal körbe vágjuk a belsejét hogy egy kanállal ki tudjuk szedni a magvait.
A cottage cheeset ízesítjük a kakukkfűvel és a finomra vágott petrezselyemmel, és belekanalazzuk a paradicsomokba. 

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése