Hozzávalók:
1 nagyobb padlizsán
10 dkg sonka
1 zacskó mini mozzarella sajt
2 db tojás
liszt
zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
só
A padlizsánt megmossuk, és egy nagyon éles késsel nagyon vékonyra szeleteljük, hosszában. Megsózzuk, és veszünk egy szelet padlizsánt, ráteszünk egy szelet sonkát, olyan keskenyre vágjuk, hogy ne lógjon ki a padlizsánból. A mozzarella golyót félbevágjuk és mindkét felét beletesszük a padlizsánba, rá jön megint egy szelet sonka, és végül megint padlizsán. Mint egy szendvics. Így egybefogva megy a lisztbe, jól beforgatjuk, majd a tojásba, végül zsemlemorzsába. Közben egy serpenyőbe melegítünk olajat és mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése